Удвох мордуються: Луценко розповів, як його дружина і син заповнюють декларацію

Удвох мордуються: Луценко розповів, як його дружина і син заповнюють декларацію

Генпрокурор зізнався, що особисто збирається внести до декларації.

У родині генпрокурора Юрія Луценка добробут до обрання нардепом забезпечувала його дружина Ірина, а тепер – старший син.

Про це очільник ГПУ заявив, відповідаючи на запитання, чи заповнив він уже свою декларацію, пише "112 Україна".

"Вони удвох мордуються з тією декларацією… Ірина Степанівна набирає п'ятий день декларацію. Я її не бачив вже багато часу вдома", - наголосив він.

За словами Луценка, він внесе до електронної декларації близько сотні антикварних книг і дорогу шафу.

"Моє завдання в декларації було дуже простим: перерахувати кількість старих книжок, раритетних видань, які в сумі досягають передбаченої суми, яку треба задекларувати. У когось це картини, у когось годинники. У мене книжки кінця ХІХ-початку ХХ століття. У мене їх близько сотні. Це і придбані, і подаровані. Я показую їх як колекцію старовинних книжок", - додав генпрокурор.

Окрім книжок, Луценко збирається вказати у декларації "величезну книжкову шафу на 27 секцій, яка також коштує відповідну суму".

Нагадаємо, раніше нардеп від БПП Сергій Лещенко заявив про володіння Луценком нерухомістю в Києві. За його словами, генпрокурор оформив будинок на бухгалтера своєї дружини. Після численних запитів від ЗМІ та громадських організацій щодо перевірки на предмет дотримання вимог антикорупційного законодавства під час придбання та користування нерухомим майном, яке приписують оточенню генпрокурора Юрія Луценка, у НАБУ вирішили таки перевірити інформацію про "таємну нерухомість" Луценка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація