Укравтодор оприлюднив відео з учасниками зухвалого нападу на керівника відомства

Укравтодор оприлюднив відео з учасниками зухвалого нападу на керівника відомства

Укравтодор оприлюднив відео з учасниками зухвалого нападу на керівника відомства

На керівника Укравтодору напали просто в кабінеті. Скріншот з відео. / Фото: YouTube

Сам Андрій Батищев зазначив, що не боїться погроз.

Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) у п'ятницю, 25 грудня, оприлюднив відео зухвалого нападу на керівника відомства Андрія Батищева, яке сталося напередодні.

Запис триває 40 секунд. На відео зафіксовані троє нападників, які напередодні вдерлися в будівлю Укравтодору та здійснили напад на Андрія Батищева безпосередньо в його кабінеті.

"Обмаль коштів, який нам вдається віднайти і спрямовувати на виконання дорожніх робіт буде сплачено виключно добросовісним виконавцям. Оплачувати чиїсь лінощі, непрофесіоналізм, економію та наживу Укравтодор не буде!", - прокоментував Батищев цей епізод.

Він наголосив, що якість виконаних робіт і відповідність запланованим обсягам – єдині вимоги, які керівництво Укравтодору висуває перед підрядними організаціями, які для компанії "всі однакові".

"Всім без винятку підрядникам раджу лише одне – робити свою роботу добре, а в разі виникнення спірних питань – діяти виключно в законодавчому полі, не вдаючись до погроз, побиття чи інших протиправних дій", – цитує Батищева прес-служба Укравтодору.

Він також заявив, що недоліки та порушення, допущені під час виконання робіт і виявлені замовниками під час їх приймання, не дають підряднику права на оплату, поки всі вони не будуть усунуті.

Нагадаємо, 24 грудня міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що троє представників компанії-підрядника Укравтодору напали на нового голову цієї компанії Андрія Батищева прямо у його власному кабінеті.

Керівникові держустанови разом з колегами "вдалося відбитися від нападників", а в Укравтодорі залишилося відео, на якому видно, як нападники тікають від охорони.

Повʼязані теми:

Наступна публікація