Україна за рік буде здатна воювати проти Росії - Гіркін

Україна за рік буде здатна воювати проти Росії - Гіркін

Гіркін зазначив, що Україна послідовна у своїх діях. / Фото: statigr.am/хабенский

Відставний ватажок бойовиків каже, що Україна весь час попереду терористів.

Україна випереджає бойовиків у створенні боєздатної армії і через деякий час буде здатна воювати проти Росії.

Про це заявив відставний ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін.

"Вони нас випереджають у створенні боєздатної армії. Через якийсь час, ще рік почекаємо, навіть може бути менше, вони дійсно будуть здатні воювати проти Росії. Тому що це велика армія. Так, вона буде пухка, вона буде слабо навчена, але це буде велика армія, справжня. При цьому велика кількість українських солдатів вже буде мати бойовий досвід", - сказав Гіркін.

Колишній ватажок бойовиків поскаржився, що рівень дисципліни "ДНР" "нижче плінтуса", порівняно з тим, що було в його "слов'янській бригаді". За його словами, "всі п'ють, величезний розвиток наркоманії". Крім того, на окупованих територіях панує "офіційна махновщина", коли представники "влади" грабують місцеве населення, у тому числі крадуть гуманітарну допомогу.

"Я кажу про те, що розповідають реальні добровольці-учасники боїв, заслужені, нагороджені, отримали поранення, а не якісь відщепенці, яких шукають днем з вогнем, щоб покарати за злочини", – додав Гіркін.

За його словами, Україна повністю послідовна у створенні інструментів для ведення повномасштабної війни. Зокрема, парламент прийняв у першому читанні закон про воєнний стан, який у разі ескалації конфлікту дозволить полегшити роботу армії і мобілізувати всі сили для бойових дій.

"А у нас як завжди. Ми говоримо одне, робимо інше, хочемо третє. І виходить у нас взагалі незрозуміло що. Якщо взагалі виходить", - підсумував Гіркін.

Нагадаємо, відставний терорист Гіркін назвав два варіанти, як складеться доля Путіна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація