В Центрі АТО розробили план спасіння оборонців донецького аеропорту — АП

В Центрі АТО розробили план спасіння оборонців донецького аеропорту — АП

В Адміністрації запевняють, що у "кіборгів" достатньо зброї.

Зараз ситуація навколо аеропорту дуже складна.

В центрі антитерористичної операції було розроблено план спасіння "кіборгів", які відбивають атаки на донецький аеропорт.

Про це повідомив заступник керівника головного департаменту безпеки і оборони Адміністрації Президента Олексій Покотило пікетувальникам, які зібралися ввечері 16 січня на Банковій через ситуацію в аеропорту.

"Дійсно, ситуація зараз навколо аеропорту дуже складна. Ідуть бої. Ті втрати, про які ви знаєте, залишаються таким ж. На цю годину більше втрат немає", - сказав він, уточнивши, що загинув один боєць та 11 поранено.

Представник президента додав, що всі поранені військові з аеропорту евакуйовані.

"Всі ті поранені, які є, вони знаходяться у лікувальних закладах. Надається їм допомога. Стан здоров'я - стабільно важкий, але передумов, що є якась загроза життю, немає", - сказав Олексій Покотило.

Він також зазначив, що у зону аеропорту дуже важко доставити зброю, утім, за його словами, зброї в бійців достатньо. Представник АП повідомив, що до "кіборгів" направили підмогу, але в цьому питанні є "певні проблеми", повідомляє Укрінформ.

Мітинг під воротами АП у п'ятницю ввечері влаштували близько 50 активістів, які намагалися привернути увагу Петра Порошенка до ситуації у донецькому аеропорту, а також домогтися вивезення поранених "кіборгів".

Нагадаємо, "кіборги" мріють про більшу підтримку артилерії, аби "додушити" терористів.

Українські військові продовжують обороняти Донецьке летовище

Українські військові продовжують обороняти Донецьке летовище

Повʼязані теми:

Наступна публікація