В інтернеті з'явився сайт, який пропонує "медичний" політичний притулок в Німеччині

В інтернеті з'явився сайт, який пропонує "медичний" політичний притулок в Німеччині

Клініка "Шаріте" нібито готова покривати людей, яких переслідують за законом

Посередники, зокрема, пропонують "надання будь-яких необхідних документів з метою відходу від кримінальної відповідальності".

В інтернеті з'явився медичний сайт, який, окрім лікування, пропонує політичний притулок і імунітет від кримінальної відповідальності.

Як повідомляється на medical-europe.com з посиланням на німецьку клініку "Шаріте", для громадян країн СНД, Азії і Середнього Сходу пропонуються кризові послуги. Серед них, зокрема, - "термінове оформлення документів для транспортування пацієнтів, у тому числі які знаходяться під домашнім арештом або переслідуваних правоохоронними органами, з можливістю оформлення політичного притулку в країнах Європейського Союзу".

Також посередники пропонують "надання будь-яких необхідних документів з метою відходу від кримінальної відповідальності, включаючи медичні висновки, довідки, документальне обґрунтування необхідності лікування в Німеччині, документальне підтвердження будь-яких діагнозів".

"Усі послуги надаються в умовах абсолютної конфіденційності. Ми гарантуємо нерозголошення особистої, фінансової та медичної інформації, а також, при необхідності, готові надати захищені канали зв'язку по всьому світу", - йдеться на сайті.

ТСН.ua в даний момент зв'язується з клінікою "Шаріте", а також з посередниками, які пропонують зазначені послуги, для прояснення цієї інформації.

Наступна публікація