В офісі кандидата в президенти США Дональда Трампа знайшли білий порошок

В офісі кандидата в президенти США Дональда Трампа знайшли білий порошок

Фото: Reuters

Раніше лист із погрозами отримав син Трампа

У офісі президентської компанії Дональда Трампа "Трамп Тауер" було виявлено підозрілий білий порошок, пише "Newsmax".

Зазначається, що у будівлю, яка розташована у центральній частині Манхеттена, вчора ввечері на виклик прибули правоохоронці та рятувальники. Працівники офісу кандидата в президенти США повідомили про невідомий білий порошок, який правоохоронці виявили на п'ятому поверсі хмарочосу.

П'ятеро цивільних та поліцейський були ізольовані працівниками екстренних аварійних служб.

Минулого місяця син Трампа Ерік отримав листа із погрозами та закликами припинити передвиборчу кампанію Дональда Трампа. У листі також містилася невідома зерниста речовина.

Нагадаємо, претендент на пост кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп окреслив контури зовнішньої політики, яку він буде проводити в разі свого обрання. Магнат пообіцяв "зчистити іржу з американської зовнішньої політики" і відновити військову міць США. Торкнувшись відносин з Росією і Китаєм, Трамп зазначив, що між Вашингтоном, Москвою і Пекіном існують серйозні розбіжності, але їхні стосунки не повинні переростати у ворожі: необхідно співпрацювати на основі спільних інтересів. Він також заявив, що Китай економічно поступово обганяє США і це призводить до падіння американського престижу.

Раніше, кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що вважає мусульман загрозою для безпеки Америки. Він заявив, що потрібно "відкинути політкоректність" та тимчасово закрити кордони США для мусульман.

Повʼязані теми:

Наступна публікація