В Україні сформують професійну державну службу

В Україні сформують професійну державну службу

Фото: Reuters

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

З 1 травня в Україні почнуть формувати професійну державну службу. Про це у понеділок, 25 квітня, повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє УНІАН.

"З 1 травня запускаємо в дію новий закон про державну службу. Я дуже би хотів, щоб державна служба була професійною. І нам потрібно дуже багато зробити, нас дехто, напевно, і вмовляв, що давайте перенесемо на інший термін впровадження цього закону. Ні - з 1 травня ми почнемо формувати справжню професійну державну службу в Україні", - заявив Гройсман у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.

За словами прем'єр-міністра, він має стриманий оптимізм щодо того, що уряду вдасться навести лад в Україні та провести необхідні реформи, попри велику кількість проблем у державі.

Нагадаємо, нещодавно Петро Порошенко розповів, коли призначать нового генерального прокурора. Призначення голови ГПУ - одна з умов отримання кредиту від фінансових інституцій. Новий генеральний прокурор України може бути призначений вже на найближчому пленарному тижні у Верховній Раді, який запланований на 10-13 травня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація