В Україні є затримані російські військові для обміну на політв'язнів – Фейгін

В Україні є затримані російські військові для обміну на політв'язнів – Фейгін

Прізвища адвокат порадив питати в Петра Порошенка.

В Україні ще є затримані російські військові, яких можна обміняти на політв'язнів, що нині засуджені в Росії. Про це заявив у Києві захисник Надії Савченко Марк Фейгін, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Адвокат вважає, що далі треба обмінювати не окремо кожного ув'язненого, як було у випадку з льотчицею, а всіх українських політв'язнів на таку саму кількість росіян.

За різними даними, українців в Росії від 11 до 28. Однак Марк Фейгін не береться прогнозувати, чи спростить звільнення Савченко подальший обмін заручників.

Адвокат припускає, що цей процес може залежати від пом'якшення окремих санкцій щодо Росії у відповідь на звільнення Наді Савченко.

"Потрібно всі інші кейси вирішувати не по одному, а всі разом. А я точно знаю з першоджерела, що тут ще є військовополонені, котрі потрапили в полон під час бойових дій. Прізвища – звертайтеся до президента", - пояснив Фейгін.

Раніше президент Петро Порошенко провів зустрічі із адвокатами Надії Савченко Марком Фейгіним та Миколою Полозовим. Глава держави підкреслив, що буде боротись за звільнення Клиха та Карпюка так само, як за Надію Савченко.

Україна має кого міняти на полонених у Росії українців

Україна має кого міняти на полонених у Росії українців

Повʼязані теми:

Наступна публікація