Ватажок бойовиків Стрєлков пішов з посади "міністра оборони ДНР"

Ватажок бойовиків Стрєлков пішов з посади "міністра оборони ДНР"

Стрєлков-Гіркін подав у відставку / Фото: ukurier.gov.ua

Стрєлков пішов з посади у зв'язку з переходом на іншу "важливу роботу.

Ватажок терористів, росіянин Ігор Гиркин-Стрєлков звільнився з поста міністра оборони "ДНР".

Про це пишуть проросійське видання Агентство Новороссия, РИА Новости с посиланням на "ДНР", а також підтвердив колишній прем'єр "ДНР" Олександр Бородай в інтерв'ю одному з російських видань.

"На сьогоднішньому засіданні "рада міністрів" задовольнила прохання про звільнення з посади "міністра оборони ДНР" полковника Ігоря Стрєлкова у зв'язку з переходом на іншу роботу. Голова "ради міністрів" Олександр Захарченко роз'яснив присутнім, яку важливу роботу буде виконувати Ігор Стрєлков", - йдеться в повідомленні агентства.

При цьому видання не уточнює, якою саме роботою тепер буде займатися терорист.

Крім того, новим "міністром оборони" самопроголошеної республіки був призначений Володимир Кононов, терорист із позивним "Царь".

Також на засіданні було озвучено наказ "головнокомандувача верховною радою ДНР" Олександра Захарченка про запровадження в структурі "міністерства оборони" посади першого заступника МО - начальника головного штабу. На цю посаду призначений Микола Стрєлков, кандидатура якого разом з Кононовим виноситься завтра, 15 серпня, на затвердження "верховної ради ДНР".

Нагадаємо, що вранці 14 серпня стало відомо про відставку ватажка луганських терористів Болотова через поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація