Вбили мера Кременчука

Вбили мера Кременчука

За даними Геращенка, в Бабаєва вистрілили тричі / Фото: vorskla.com.ua

У нього було здійснено три постріли зі зброї з глушником - Олег Бабаєв помер на місці.

Невідомі вбили мера міста Кремечуг Полтавської області Олега Бабаєва.

"Годину тому в Кременчуці не встановленими поки що особами був убитий мер Кременчука Олег Бабаєв", - написав на своїй сторінці в Facebook радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За даними Геращенка, вранці Бабаєв одягнув спортивний костюм, взяв пакет з сміттям і виїхав на своєму автомобілі Mersedes S 500 зі свого будинку в приватному секторі. Мобільні телефони він забув удома.

Потім, за розповідями очевидців, він зупинився, чи то щоб викинути сміття, чи то був підрізаний автомобілем вбивць, чи то з іншої причини. Поряд зупинився автомобіль ВАЗ 2108 білого кольору, з якого було зроблено три постріли зі зброї з глушником.

"Олег Бабаєв від отриманих поранень помер на місці", - йдеться в повідомленні Геращенка.

Геращенко зазначає, що по Полтавській області та сусідніх областях оголошено план перехоплення "Сирена". На місці злочину працюють експерти-криміналісти.

Міліція просить терміново всіх кременчужан, які були випадковими свідками вбивства Олега Бабаєва, терміново повідомити все, що вони побачили, зателефонувавши за телефоном 102.

 
публикация Anton Gerashchenko.

Олег Бабаєв - український політик, підприємець і футбольний функціонер. Колишній народний депутат України.

Президент футбольного клубу "Ворскла", почесний президент футбольного клубу "Кремінь". Мером Кременчука був обраний у 2010 році, балотувався від ВО "Батьківщина". Ставши мером, вийшов з партії. За словами Геращенка, під час Майдану Бабаєв підтримував активістів, яких місцева міліція і прокуратура хотіли посадити в СІЗО.

Нагадаємо, невідомі обстріляли будинок мера Львова з протитанкової зброї сьогодні вночі. Під час нападу міського голови та його родини в будинку не було тому ніхто не постраждав.

Повʼязані теми:

Наступна публікація