Верховна Рада не буде розглядати зміни до Конституції наступного тижня – Ляшко

Верховна Рада не буде розглядати зміни до Конституції наступного тижня – Ляшко

Зміни до Конституції не наберуть необхідних 300 голосів. / Фото: УНІАН

На Банковій вирішили почекати із законопроектом.

Верховна Рада на сесії наступного тижня не буде розглядати зміни до Конституції України.

Про це у Facebook повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

За його інформацією, в Адміністрації президента вирішили не протягувати до парламенту відповідний законопроект, оскільки відсутні необхідні 300 голосів депутатів для його ухвалення.

"Завдяки позиції фракцій Радикальної партії, Самопомочі і Батьківщини загроза відтермінована, але не ліквідована. Влада не залишатиме спроб назбирати бажану кількість голосів. Тому будьмо пильними, розслаблятися рано", - написав Ляшко.

 

За моєю інформацією, на Банковій прийнято рішення не протягувати зміни до Конституції наступного сесійного тижня, оскіль...

Опубліковано Олегом Ляшком 19 січня 2016 р.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив про відмову повернути Україні контроль за українсько-російським кордоном на Донбасі до внесення змін у Конституцію. За словами Путіна у Мінських угодах прописано, що відновлення повного контролю за державною межею здійснюється за умов проведення конституційної реформи.

На першому засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську було домовлено про повне припинення вогню на Донбасі. З відповідною ініціативою виступив новопризначений представник РФ на переговорах Борис Гризлов.

Однак на наступний день домовленність так і не запрацювала. Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО, а Москва наполягає на ухваленні конституційних змін за участі терористів.

Дипломатичні представники з Німеччини та Франції закликають надати Донбасу особливий статус

Дипломатичні представники з Німеччини та Франції закликають надати Донбасу особливий статус

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація