Верховна Рада у четвер може проголосувати за арешт Сергія Клюєва - Геращенко

Верховна Рада у четвер може проголосувати за арешт Сергія Клюєва - Геращенко

Депутати можуть дати згоду на розшук і арешт Клюєва. / Фото: УНІАН

Подання ГПУ готове до голосування, але його немає в порядку денному.

Генеральна прокуратура України подала у Верховну Раду подання на арешт народного депутата Сергія Клюєва. Воно розглянуте Регламентним Комітетом Ради і готове до голосування на четвер, 24 грудня.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив народний депутат Антон Геращенко.

За його словами, цього питання на порядку денному на четвер немає, але депутати можуть прийняти політичне рішення і поставити його на голосування.

"Вважаю, що позитивне голосування на предмет надання згоди на розшук і арешт Сергія Клюєва буде гідним завершенням першого року роботи Ради, а заразом послужить об'єднуючим фактором як для фракцій коаліції, так і для всіх інших депутатів Верховної Ради, які прийшли після перемоги Майдану", - вважає Геращенко.

Також народний депутат прогнозує, що 24 грудня буде останній робочий день парламенту в цьому році і, швидше за все, депутати приймуть бюджет-2016.

Нагадаємо, правоохоронці шукають народного депутата Сергія Клюєва, аби вручити йому повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Політикові закидають шахрайство та розкрадання бюджетних коштів.

16 червня генпрокурор України вніс у Верховну Раду подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Сергія Клюєва. Рада позбавила недоторканності нардепа, після чого той намагався вилетіти до Австрії.

 

Завтра, возможно, будет последний день работы Верховной Рады Украины в уходящем 2015 году. Сейчас заканчиваются послед...

Опубліковано Антоном Геращенком 23 грудня 2015 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація