Відома волонтер вирішила балотуватися в Раду

Відома волонтер вирішила балотуватися в Раду

Фото: ТСН.ua

Тетяна Ричкова буде домагатися ухвалення законів, які будуть допомагати армії.

Відомий волонтер і радник міністра оборони Тетяна Ричкова вирішила балотуватися у Верховну Раду України.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"З самого початку в МО мені вставляли палиці в колеса. І продовжують це робити. Гальмують ухвалення важливих законів. Всі мої законопроекти: щодо забезпечення військовослужбовців, дисципліни у військах, мої соціальні проекти поки що залишаються лише на папері. З "боєм" нам вдалося впровадити електронну систему закупівель через Prozorro і заощадити державі більше 2 мільярдів гривень. Для нас це була велика перемога! Заради таких перемог я йду в Раду! Щоб домагатися, боротися до останнього за прийняття законів, які будуть допомагати хлопцям на передовій і звичайним людям", - написала вона.

При цьому Ричкова спростувала інформацію, що з'явилася раніше, про те, що вона йде в Раду від "Блоку Петра Порошенка". Волонтер сказала, що вона – самовисуванець.

Нагадаємо, раніше дніпропетровський нардеп Максим Курячий заявив, що Тетяна Ричкова може бути висунута від "Блоку Петра Порошенка" на довиборах у Верховну Раду в Дніпропетровську. Як відомо, у №27 окрузі (Дніпропетровськ) вибори призначені у зв'язку з тим, що обраний тут нардепом Борис Філатов став мером цього міста.

У чотирьох округах відбудуться додаткові вибори народних депутатів

У чотирьох округах відбудуться додаткові вибори народних депутатів

Повʼязані теми:

Наступна публікація