Військову частину в Євпаторії штурмує російський спецназ

Військову частину в Євпаторії штурмує російський спецназ

Українську ракетну частину штурмують російські спецназівці-"гастролери"

Окупанти вимагають в українців здатись і залишити територію частини, проте ракетники не здаються.

Ситуація у Криму залишається дуже напруженою. Так, зараз українську зенітно-ракетну частину "А-4519" у Євпаторії штурмує російський спецзагін, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Загін складається з кількасот нападників, яким допомагають місцеві радикали. Стрілянини поки що немає. Солдати як можуть стримують натиск живим щитом.

Окупанти вимагають в українців здатись і залишити територію частини. Проте ракетники не здаються.

Зазначимо, що у понеділок, 3 березня, цю саму російську штурмову бригаду бачили у Бельбеку. Вона гастролює Кримом, намагаючись тероризувати українських військовиків.

В Євпаторії російський спецназ штурмує зенітно-ракетну частину А 4519

В Євпаторії російський спецназ штурмує зенітно-ракетну частину А 4519

"Російське керівництво прислало сюди особовий склад на 11 автобусах, щоб вони зайняли наші місця. Ми їх виштовхали живим щитом. Після цього прибув спецназ. Виставили ультиматум, щоб ми здали зброю і здалися самі. Поки що тримаємо натиск. Ми беззбройні. Браму не даємо відкрити на КПП. Їм допомагають радикально налаштовані проросійські елементи. З Руського руху. І найцікавіше: наш розформований "Беркут". Вони на стороні росіян тут виступають", - розповів майор військової частини Микола Лук'янчук.

Як повідомлялося раніше, військові у наднапруженому Криму вірні українському народу і не планують здаватися ворогу. Єдиний зрадник - Денис Березовський, колишній командувач ВМС України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація