"Візьмеш Надю в підрозділ?" - "Не хочу!" Ярош пожартував над бійцем АТО щодо Савченко

"Візьмеш Надю в підрозділ?" - "Не хочу!" Ярош пожартував над бійцем АТО щодо Савченко

Надія Савченко / Фото: Reuters

Він також прокоментував її сенсаційні заяви.

Народний депутат Дмитро Ярош заявив, що не пітримує ідею своєї колеги Надії Савченко про переговори із терористами, однак не вважає її завербованою Кремлем.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"У неї своя життєва позиція, свої життєві погляди на все те, що відбувається. Я не підтримую її заяв про летальну зброю, про переговори з терористами. Я їй говорив, що переговори можна вести лише по обміну полоненими, але жодних політичних питань з ними не має підніматися і жодної легітимізації "ЛНР" та "ДНР" не має відбуватися", - зазначив він.

Також Ярош розповів, що бійці Української добровольчої армії на фронті не хотіли би бачити Савченко в лавах своїх підрозділів.

"Вона вже просто мені якось дзвонила. Я вирішив пожартувати з нашим бійцем, кажу: "Чорний, візьмеш Надю в підрозділ?" А він: "Не хочу, не хочу, не хочу!" У нас Чорний просто не любить жінок в тому сенсі, щоб вони воювали", - сказав він. 

Нагадаємо, 6-7 червня народні депутати Дмитро Ярош і Надія Савченко разом відвідали українських воїнів у місті Авдіївка і селищі Широкине. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація