Яценюк прокоментував ТСН "чеченську тему": Це клінічний діагноз російської влади

Яценюк прокоментував ТСН "чеченську тему": Це клінічний діагноз російської влади

Яценюк прокоментував слова голови СК РФ

Сьогодні прем'єр перебуває з робочим візитом у Польщі.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк особисто прокоментував слова голови СК РФ Олександра Бастрикіна про нібито участь українського політика у військових діях у Чечні.

"Це клінічний діагноз російської влади: сталінське правосуддя, замішане на геббельсівській пропаганді і підтверджене-підписане Володимиром Путіним", - відповів Яценюк на запитання кореспондента ТСН Євгена Клімакіна.

Сьогодні прем'єр з робочим візитом перебуває у Польщі. Голова Кабміну має зустрітись з президентом республіки Анджеєм Дудою та прем'єр-міністром Євою Копач.

8 вересня глава Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін повідомив, що прем'єр України Арсеній Яценюк в середині 1990-х років воював проти Збройних сил РФ у складі "карального загону" в Чечні. Слід зауважити, що в 90-х роках Яценюк закінчив школу і навчався на юридичному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Користувачі соціальних мереж та українські політики почали активно обговорювати скандальну заяву СК РФ та глузувати із неї.

Згодом журналіст Валентина Самар додала, що у Федеральній службі безпеки РФ "зламали" двох політичних в'язнів і вони дали псевдосвідчення про "звірство" Арсенія Яценюка у Чечні.

Яценюк прокоментував обвинувачення в участі у чеченській війні

Яценюк прокоментував обвинувачення в участі у чеченській війні

Повʼязані теми:

Наступна публікація