Як Жужа вперше виходила заміж. Яскраві моменти весілля Євгенії Тимошенко та Шона Карра

Як Жужа вперше виходила заміж. Яскраві моменти весілля Євгенії Тимошенко та Шона Карра

Перше весілля дочки Тимошенко

ТСН.ua пригадав перше весілля дочки Тимошенко, на вражав колоритний наречений - англієць, рокер і байкер Шон Карр.

У суботу, 27 грудня, дочка Юлії Тимошенко - Євгенія - вдруге виходить заміж. Для церемонії Євгенія разом із нареченим Андрієм Чечоткіним орендували найдорожчу у столиці залу, тож весілля обіцяє бути розкішним.

Відтак, ТСН.ua пригадав перше весілля дочки Тимошенко, на якому найбільше вражав колоритний наречений - англієць, рокер і байкер Шон Карр.

Варто зазначити, що самий ажіотаж навколо події та прикута до неї увага ЗМІ відрізняла весілля доньки політичного лідера, створюючи для Юлії Тимошенко особливий піар. До того доньки, наприклад, Ющенка, Литвина та Кучми виходили заміж без зайвого галасу.

Вінчання Євгенії Тимошенко та Шона Карра відбулось 2 жовтня 2005 року в православному чоловічому Видубицькому монастирі у Києві. Церемонія тривала близько години. Перед монастирем зібралося чимало охочих подивитися на вінчання, а також журналістів, проте сторонніх до церкви не пустили.

Друзів і родичів нареченого у натовпі гостів було легко помітити: вони розмовляли англійською, були екстравагантно одягнуті (хтось прийшов у національному шотландському костюмі, а хтось і у червоному смокінгу), у декого були панківські зачіски та чимало татуювань.

На весілля дочки Тимошенко з'явилася без "коронної" зачіски. Замість традиційної коси її волосся розвивалося елегантними локонами.

Фото: pravda.com.ua

Після вінчання молоді поїхали від монастиря до незмінного місця весільних фото - пам'ятника засновникам Києва. Бенкет для VIP-весілля влаштували у Crystal hall із видом на Дніпро. До палацу молодята підкотили на білій "Чайці" у кортежі з байкерами.

Фото: pravda.com.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація