Янукович не вважає себе підозрюваним у держзраді та кличе прокурорів до Ростова

Янукович не вважає себе підозрюваним у держзраді та кличе прокурорів до Ростова

Фото: Reuters

Екс-президент заявив, що не отримував підозри.

Колишній президент України Віктор Янукович заявляє, що належним чином не отримав підозри у держзраді, а тому просить не вважати себе підозрюваним. Про це йдеться в листі екс-президента до Печерського суду від 18 січня.

"Заявляю, що станом на сьогодні, я не отримав жодної інформації щодо суті звинувачень та злочинів, у скоєнні яких я підозрююсь, в тому чисті повідомлення про підозру, ані від Генеральної прокуратури України, ані від Генеральної прокуратури Російської Федерації, ані від будь-яких інших державних органів Росії чи України", - йдеться у заяві.

Янукович наголосив, що готовий співпрацювати з слідством, від органів української влади не переховується та чекає на прокурорів у себе, в Ростові.

Нагадаємо, підозру Януковичу оголосив генпрокурор України Юрій Луценко під час відео-допиту колишнього голови держави. Одночасно Луценко заявив, що передасть документи як адвокатам, які були присутні на судовому засіданні, так і передасть належним чином до Ростова. Зазначимо, що головним доказом обвинувачення став лист Януковича до Путіна з проханням надати військову підтримку:

Фото: ТСН.ua

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація