Янукович заявив, що досі не зняв із себе відповідальності за український народ

Янукович заявив, що досі не зняв із себе відповідальності за український народ

Фото: Reuters

Допит Януковича завершений. 

Позбавлений звання президента України Віктор Янукович переконаний, що досі не зняв з себе відповідальності президенства.

Про це Янукович заявив під час відеодопиту у суді.

На запитання, до якої дати він вважав себе президентом України, Янукович відповів: "Це питання складне. Я на сьогоднішній день, я особисто не зняв з себе цієї відповідальності. Я її несу перед українським народом. А що стосується українського народу, як він до мене ставиться, це справа українського народу. Це питання відповідальності".

Після цього він попросив зняти запитання.

Зазначимо, сьогодні, 28 листопада, під час засідання у справі Євромайдану допитували через відеозв'язок позбавленного звання президента України Віктора Януковича.

Нагадаємо, у п'ятницю, 25 листопада відбулося судове засідання у справі розстрілів учасників Євромайдану, свідком в якій проходить Віктор Янукович. Проте самого допиту не відбулось, оскільки близько 30 активістів з прапорами "Правого сектору" і організації "Вільні люди" заблокували виїзд обвинувачених беркутівців із СІЗО. Вони тримали у руках плакати з написами "Вбивць Небесної сотні за ґрати", "Кров Небесної сотні на ваших руках" і "Вбивці - в'язницю". Через недоправлення підозрюваний  до суду засідання перенесли.

Юрій Луценко оголосив підозру екс-президенту Януковичу

Юрій Луценко оголосив підозру екс-президенту Януковичу

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація