Янукович збирається потягнути Луценка до суду через образи

Янукович збирається потягнути Луценка до суду через образи

Фото: Getty Images

Екс-президент звернувся до суду з проханням порушити справу проти генпрокурора.

Екс-президент України Віктор Янукович подав позов до Окружного адмінсуду Києва із проханням зобов'язати поліцію скласти адміністративний протокол стосовно генерального прокурора Юрія Луценка за образливі висловлювання про нього.

Про це повідомили у прес-службі суду.

"До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від Віктора Януковича, у якому він просить визнати протиправними рішення Шевченківського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві про відмову у складанні протоколу про адміністративне правопорушення відносно Юрія Луценка за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Янукович звинуватив Юрія Луценка, який був при виконанні службових обов'язків, у здійсненні образливого чіпляння та нецензурному висловлюванні щодо нього під час прес-конференції 18 серпня.

У зв'язку з цим Янукович звернувся до суду із проханням зобов'язати Шевченківське УП ГУНП у Києві скласти протокол на Луценка та передати матеріали адміністративної справи для розгляду до Шевченківського районного суду Києва.

Нагадаємо, у серпні генпрокурор України Юрій Луценко під час брифінгу підтримав ініціативу екс-президента Віктора Януковича провести очну ставку з президентом Петром Порошенком, назвавши його "слабаком та зрадником держави".

Повʼязані теми:

Наступна публікація