Юрій Бойко запрошувався на допит в ГПУ - Луценко

Юрій Бойко запрошувався на допит в ГПУ - Луценко

Фото: УНІАН

Генпрокурор каже, що в нього нема жодного подання про зняття недоторканості з жодного з депутатів.

Один з лідерів "Опозиційного блоку" та екс-регіонал Юрій Бойко запрошувався на допит у Генпрокуратуру.

Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко під час ток-шоу "Право на владу" на каналі "1+1", відповідаючи на запитання журналіста Соні Кошкіної.

Разом із тим він сказав, що не може розголошувати інформацію щодо інших осіб з "Опоблоку", які знаходяться "на олівці" у слідчих ГПУ.

Соня Кошкіна попросила Луценка взяти до уваги подання про знаття недоторканості з депутата від цієї партії Віталія Барвіненка, яке, за її словами, вже довгий час лежить ГПУ. Журналіст зазначила, що Барвіненко підозрюється у причетності до трагічних подій 2 травня в Одесі. Луценко ж зазначив, що в нього на столі нема жодного подання на зняття недоторканості з жодного депутата.

"Новина добра – інформації і справ багато, дайте попрацювати. Жодні прізвища тут не можуть бути озвучені. Це може зробити лише та людина, щоб хтось втік від заслуженої відповідальності. Я не є такою людиною", - сказав він.

Нагадаємо,  12 травня, під час засідання Верховної Ради нардепи підтримали призначення лідера фракції БПП у парламенті Юрія Луценка генеральним прокурором України. За нього віддали голос 264 депутати, утрималися - 16, не голосували - 33.

Повʼязані теми:

Наступна публікація