За два дні до вбивств домашні адреси Калашнікова та Бузини з'явилися в інтернеті

За два дні до вбивств домашні адреси Калашнікова та Бузини з'явилися в інтернеті

Убивць Калашнікова по гарячих слідах затримати не вдалося

Правоохоронці досі губляться у версіях, що ж сталося, та не поспішають відкидати російський слід.

За добу після вбивства екс-нардепа Олега Калашнікова правоохоронці так і не натрапили на слід убивць. Тим часом політики та експерти висловлюють свої думки про те, кому могла бути вигідною загибель колишнього регіонала, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Це було ретельно сплановане убивство. В голову політикові розрядили всю обойму пістолета Макарова. Двоє чоловіків безпосередньо виконували злочин, двоє чекали під під'їздом, а ще один відвертав увагу консьєржки.

Радник глави МВС Антон Геращенко каже, що росіянами нині вигідно показати, як в Україні нова влада "відстрілює" стару.

Екс-генпрокурор Святослав Піскун із кількох версій акцентує на тій, що не Росія, а регіонали самі ж себе і "відстрілюють", бо зачищають тих, хто багато знав. Політик радить силовикам узяти під охорону інших представників ПР, які можуть свідчити про злочини колишнього режиму.

У МВС озвучили основні версії вбивства екс-депутата Калашнікова

У МВС озвучили основні версії вбивства екс-депутата Калашнікова

Екс-регіонал Тарас Чорновіл сумнівається, що смерті проросійських політиків останнім часом зумовлені лише політикою. У випадку одіозного Калашнікова він більше схиляється до бізнес-розборок та кримінального минулого. Чорновіл каже, що організатор звезення до Києва "титушок" під час Майдану міг просто не розрахуватися з частиною представників криміналітету.

У МВС кажуть, що слідство особливу увагу звертатиме на участь Калашнікова в організації та фінансуванні "антимайдану". Додаткова деталь: за дві доби до вбивства Калашнікова і так само за два дні до загибелі Олеса Бузини на одному з інтернет-ресурсів з'явилися їхні домашні адреси. Де обидва і були застрелені.

Раніше джерела ТСН повідомляли, що вбивць екс-регіонала Калашнікова було четверо.

Кореспондент ТСН Ганна Бока

Повʼязані теми:

Наступна публікація