Забзалюк не оприлюднює всі записи, бо там половина матюків

Забзалюк не оприлюднює всі записи, бо там половина матюків

Забзалюк має три години записів розмов з Рибаковим / Фото: УНІАН

Нардеп у спілкуванні з Рибаковим я звернув увагу, що кожне друге його слово - це вульгарщина.

Народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Роман Забзалюк розповів, що кожне друге слово у лідера групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова - нецензурне.

Відповідаючи на запитання, як багато у нього записів з розмовами з Рибаковим, Забзалюк розповів, що близько трьох годин: "У Вас, напевно, теж є i-phone, і Ви знаєте, що там досить об'ємна пам'ять. Я весь час намагаюся писати свою промову для того, щоб контролювати свою мову як оратора, шліфувати її. Я припускаю, що близько трьох годин нашого з паном Рибаковим спілкування, можливо, потрапило на ті фрагменти, де я себе записував".

Відповідаючи на уточнююче питання, чому оприлюднені не всі записи, а лише незначна їх частина, Забзалюк пояснив, що в розмові Рибакова багато нецензурної лексики.

"Ви знаєте, в спілкуванні з паном Рибаковим я звернув увагу на те, що його дуже важко його зрозуміти, тому що практично кожне друге його слово - це вульгарщина. Це те, про що ми вже давно говоримо: очевидно, що дуже скоро ми будемо вивчати - за завданням кримінальної олігархії - феню"- розповів "бютівець".

"Тому я вирішив, що буде недоцільно займати вашу увагу одними матами і нецензурщиною", - додав він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація