Забзалюк передав Пшонці матеріали свого "продажу" Рибакову

Забзалюк передав Пшонці матеріали свого "продажу" Рибакову

Забзалюк просить Пшонку перевірити, чи законно депутати продавалися Банковій / Фото: Facebook/Віктор Уколов

Нардеп просить встановити законність джерел отримання колегами-тушками подібних коштів.

БЮТівець Роман Забзалюк звернувся у Генпрокуратуру з приводу перекупки депутатів фракцією "Реформи заради майбутнього".

У заяві йдеться, що голова фракції "Реформи заради майбутнього" Ігор Рибаков заплатив близько 500 тисяч доларів Забзалюку, аби той покинув лави БЮту. Окрім того, Рибаков, за словами Забзалюка, пропонував додатково оплачувати роботу з дискредитації керівництва опозиційних партій.

"Зокрема, здійснюються щомісячні виплати у розмірі 20-25 тис. дол. США, а також близько 500 тис. дол. США за кінцевим результатом проведеної роботи", - зауважив БЮТівець.

"Зазначене мною вище підтверджується аудіо записом, зробленим особисто мною під час розмови з Головою депутатської фракції Реформи заради майбутнього Рибаковим Ігорем Олександровичем", - пише Забзалюк.

Забзалюк просить Генпрокуратуру "перевірити дотримання чинного законодавства народними депутатами при виплаті зазначених сум, а також встановити законність джерел отримання ними таких коштів".

Нагадаємо, 8 лютого депутат Роман Забзалюк, який місяць тому вийшов зі складу фракції БЮТ та увійшов до фракції "Реформи заради майбутнього", заявив, що зробив це свідомо.

Його метою було "проникнути у штаб ворога". Він оприлюднив аудіозаписи своїх розмов з лідером групи Ігоря Рибакова, в яких вирішувались фінансові питання та подальші дії Забзалюка, "направлена на розкол у БЮТ". Він також зробив сенсаційну заяву - що за вихід з БЮТ йому заплатили 450 тис. дол.

Повʼязані теми:

Наступна публікація