Замміністра оборони оголосив, що уряд прийняв його відставку

Замміністра оборони оголосив, що уряд прийняв його відставку

Юрій Гусєв працював на посаді замміністра оборони з січня минулого року. / Фото: facebook/Юрій Гусєв

Юрій Гусєв двічі подавав заяву на звільнення.

Кабмінет міністрів України прийняв відставку заступника міністра оборони Юрія Гусєва. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Хочу висловити щиру подяку Кабміну за те, що була прийнята моя повторна заява на звільнення за власним бажанням. Мені потрібен деякий час на переосмислення багатьох подій, які трапились за цей рік на посаді заступника Міністра оборони України", - написав він.

Юрій Гусєв зазначив, що він "виконав своє забов'язання пепед суспільством та волонтерською спільнотою щодо роботи над реформами в Міноборони протягом цілого року, починаючи з січня 2015".

Зараз він бере паузу для аналізу того, де його знання та досвід можуть бути використані на користь Україні. Також Гусєв зазначив, що найближчим часом хоче приділити увагу дружині та дітям.

Юрій Гусєв був призначений заступником міністра оборони 4 березня 2015 року. Він відповідав за провадження реформ в армії. У листопаді 2015 року Гусєв написав заяву про звільнення за власним бажанням, заявивши, що проти нього та Офісу реформ Міноборони готується інформаційна атака. Але тоді президент Петро Порошенко відмовився приймати відставку Гусєва.

 

Шановні френди та випадкові дописувачі! Сьогодні для мене особливий день. Хочу висловити щиру подяку Кабміну за те, щ...

Опубліковано Yuriy Husyev 20 січня 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація