Згадати все. Як виглядали українські політики в першому класі

Згадати все. Як виглядали українські політики в першому класі

Фото: ТСН.ua

Яценюк закінчив англомовну школу, а Філатов уперше сів за парту в Африці.

Українські політики згадали своє 1 вересня.
Напередодні 1 вересня редакція ТСН.ua вирішила дізнатися, як до свого першого класу пішли українські політики. Ми попросили наших нардепів надіслати до ТСН.ua свої фото першого дня у школі та згадати, які відчуття їх тоді переповнювали.

Арсеній Яценюк

Прем'єр-міністр України та лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк до першого класу пішов у Коломиї (Івано-Франківська область). Пізніше навчався у Чернівцях. У 1991 прем'єр закінчив із відзнакою спеціалізовану англомовну середню школу №9 імені Панаса Мирного.

Арсеній Яценюк / Фото: ТСН.ua

Олександр Турчинов

Секретар РНБО Олександр Турчинов навчався у школі №1 Дніпропетровська. Турчинова вважали у школі спокійною дитиною, яка приділяла значну кількість часу навчанню. Він активно займався спортом.

Олександр Турчинов у школі / Фото: ТСН.ua

Борис Філатов

Нардеп Борис Філатов уперше за шкільну парту сів у Африці. Як розповів нам політик, у дитинстві він тривалий час жив разом із батьками у республіці Малі. У класі було не більше 15 дітей. Загалом, це було діти радянських спеціалістів та дипломатів.

Борис Філатов / Фото: ТСН.ua

"Моїм найкращим другом був Фажеля, син місцевого лікаря, з яким ми й пішли до школи. Нас возили на старому "Пазику", і ми всі хотіли сісти на задні сидіння, тому що на розбитих африканських дорогах там найсильніше підкидало. Мені тоді було 6 років. Я був наймолодшим в класі", - згадує Філатов.

Андрій Садовий

Мер Львова та глава партії "Самопоміч" навчався у Львові.

Андрій Садовий / Фото: ТСН.ua

Юрій Луценко

Нардеп та глава партії "БПП" Юрій Луценко до першого класу пішов у Рівному. Навчався у школі №7, яка нині називається "Українська гімназія". 1-го вересня Луценко приїде до своєї рідної школи на лінійку.

Юрій Луценко / Фото: ТСН.ua

Геннадій Корбан

Член партії "УКРОП" Геннадій Корбан навчався у Дніпропетровську. В школі був відмінником. Шкільних фото політик не знайшов, тому надіслав нам фото із випуску підготовчої групи з дитсадка.

Геннадій Корбан (у нижньому правому кутку) / Фото: ТСН.ua

"Пам'ятаю, перше вересня для мене було якимось страшним днем, хвилюючим. Пам'ятаю, як в першому класі виник конфлікт із сестрою через те, що я писав лівою рукою. Добре виходило з математикою, правописом, на диво – музикою", - згадує Корбан. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація