Згоріле вщент авто та десятки роззяв. З'явилися нові фото з місця вбивства Шеремета

Журналіст помер у кареті швидкої. 

Reuters та УНІАН опублікували нові фото з місця вбивства журналіста Павла Шеремета, що сталося в центрі Києва вранці 20 липня.

Автомобіль "Subaru XV", у якому перебував Шеремет, їхав вулицею Івана Франка, і несподівано піднявся шар полум'я. Очевидці повідомили, що почули гучний звук вибуху. Транспортний засіб належав керівнику "Української правди" Олені Притулі, однак її самої на момент інциденту в салоні не було.

Після вибуху Шеремет був живий – про це повідомляли очевидці.  Журналіста намагалися врятувати перехожі та співробітники ресторанів неподалік. Під час вибуху Шеремету відірвало кінцівку. Медики прибули на місце події, однак журналіст помер у кареті швидкої.

Прокуратура міста Києва здійснюватиме процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства журналіста Павла Шеремета за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб). На місці інциденту працюють працівники МВС, СБУ та поліції.

На фото з місця події видно знищене вибухом авто, силовиків та слідчих, а також десятки людей, які спостерігають за тим, що відбувається. 

Відомий журналіст Павло Шеремет загинув внаслідок вибуху автомобіля

Відомий журналіст Павло Шеремет загинув внаслідок вибуху автомобіля

Повʼязані теми:

Наступна публікація