Женя Тимошенко живе з новим бойфрендом і собаками - ЗМІ

Женя Тимошенко живе з новим бойфрендом і собаками - ЗМІ

В Одесі розповідають, що Євгенія любить ніжитися з дельфінами / Фото: Прес-служба БЮТ

Доньку Тимошенко бачать в селищі письменників під Києвом, а під час відпочинку в Одесі вона плавала з дельфінами.

Дочка екс-прем'єра Женя Тимошенко живе в дачному селищі письменників біля Конча-Заспи з новим бойфрендом і любить плавати з дельфінами, пише газета "Сегодня".

Як розповіли журналістам сусіди Тимошенко, Євгенія живе разом з новим коханим Артуром Чечьоткіним (те, що у нього з Женею стосунки, підтверджували бабуся Артура і його знайомі).

Будинок Жені - це двоповерхова будівля під черепичним дахом і з коричневими віконницями в стилі англійського селища за високим парканом.

"Маєток Жені охороняють три-чотири собаки, гавкають постійно", - каже відомий політик і сусід Тимошенко-молодшої Микола Жулинський. Поруч з ним живуть Юрій Мушкетик, Олег Чорногуз, Іван Драч.

"Раніше тут тихо жили одні письменники. Але вони вмирають, а спадкоємці розпродають дачі олігархам. Ось один такий тут звів триповерховий величезний будинок, раніше його орендувала сама Юлія Тимошенко. Ми щоранку спостерігали, як вона разом з чоловіком виходить на пробіжки", - розповів Жулинський.

Інший сусід Жені каже, що зараз щодня до її будинку приїжджають машини, але хто саме в них - не видно. "А ось в місцевих ресторанах іноді буває - бачив кілька разів з молодим чоловіком", - зазначив він.

Запам'ятали Женю і в Одесі. Як розповів один з місцевих бізнесменів, її улюблений готель - при дельфінарії на березі моря. Тимошенко нібито знімає тут президентський номер за 300 доларів у добу з панорамним видом на море і джакузі на двох посеред вітальні.

У самому готелі кажуть, що Євгенія любить ніжитися з дельфінами. "Вона замовляла сеанс дельфінотерапії. Була дуже задоволена, плавала разом з ними, грала, потім казала, що отримала море задоволення", - поділилась одна із співробітниць.

Нібито саме тут Євгенія і познайомилася з Артуром Чечьоткіним, сином підприємця з Одеси. Офіційно ж Євгенія Тимошенко не коментує ані своє особисте життя, ані місце проживання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація