Журналіст "Грошей" таємно провів добу у лігві сепаратистів у Луганську

Журналіст "Грошей" таємно провів добу у лігві сепаратистів у Луганську

«Обличчя» східного сепаратиста / Фото: Новости Донбасса

Луганські сепаратисти відгородилися від України озброєними до зубів бойовиками та "живим щитом".

На рішучий експеримент відважився кореспондент програми "Гроші", який провів у таборі луганських сепаратистів біля доби, поспілкувавшись з місцевими та "заїжджими" противниками єдиної України.

У Луганську існує одразу два табори сепаратистів, радикальні - засіли у захопленій будівлі СБУ, в них є автомати та бравада  відстрілюватись до останнього патрону. Цим бойовики хизуються між собою на фоні різноманітних антифашистських плакатів, чорно-помаранчевих стрічок та безперервних політичних гасел місцевих лідерів.

У іншому таборі, який розкинувся у дитячому парку біля захопленої адмінбудівлі, знаходиться інші сепаратисти, які прийшли сюди з різних причин, хтось відверто прагне входу російських військ, хтось із прагнення добути справедливість для себе, дехто через безробіття. Але всі відверто бояться того, що прямо з Києва з хвилину на хвилину приїдуть фашисти, і готуються відбиватися від них палками, бо вся зброя у бойовиків.  

Як говорить один з сепаратистів, у тому разі, якщо влада вирішіть вибити з захопленої будівлі СБУ озброєних бойовиків, то звичайні громадяни повинні стати "живим щитом" та бути готовими до того, що через них будуть вести вогонь бойовики.

Нагадаємо, що бійці УДО затримали і залякували журналістів "Грошей"

Журналісту "Грошей" вдалось "натягнути шкуру" луганського сепаратистів

Журналісту "Грошей" вдалось "натягнути шкуру" луганського сепаратистів

Повʼязані теми:

Наступна публікація