Зібрані проти Росії докази СБУ щоденно передає до Радбезу ООН

Зібрані проти Росії докази СБУ щоденно передає до Радбезу ООН

СБУ зібрала достатньо доказів проти Росії та затримала її агентів / Фото: ТСН.ua

Оголошена широкомасштабна антитерористична операція буде швидкою, повідомив Наливайченко.

Голова СБУ Валентин Наливайченко в ефірі ТСН.Тиждень розповів, які вони мають докази участі російських спецслужб у заворушеннях на Сході України.

"Ми маємо не тільки докази, ми маємо 18 затриманих, ми маємо заарештованих серед них. Ми маємо кадрових офіцерів і головного розвідувального управління Міністерства оборони збройних сил Російської Федерації. Маємо агентів, заарештованих разом з інструкціями, зброєю, вибухівкою", - заявив Наливайченко.

Він наголосив, що починаючи з 26 лютого СБУ через МЗС щоденно передає до Ради безпеки ООН доказову базу, в яких областях і як здійснюється агресія проти мирних українців, в тому числі спецслужбами Росії, криміналітетом та іншими елементами.

Звернувшись до громадян України, Наливайченко запропонував подивитися, хто у Східній Україні зараз стріляє і яке вони мають спецозброєння: "Це їхня війна (Росії, - ред.), це не є українською війною".

Голова СБУ розповів про підпільні організації сепаратистів

Голова СБУ розповів про підпільні організації сепаратистів

Голова СБУ попросив українців не заважати працювати правоохоронним органам, оскільки таким чином вони ставлять під загрозу себе та свою родину.

Нагадаємо, Наливайченко розповів, що на Сході України діють диверсійні групи, які російські спецслужби формували роками. Ці групи вже навіть не ховаються.

Повʼязані теми:

Наступна публікація