Зірки віщують відставку Яценюка та нові вибори у Верховну Раду в 2016 році

Зірки віщують відставку Яценюка та нові вибори у Верховну Раду в 2016 році

Фото: Reuters

Астрологи розповіли, що Яценюк має дуже поганий гороскоп на наступний рік.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк неодноразово наголошував на тому, що очолив "уряд камікадзе", начебто заздалегідь пояснюючи свої невдачі.

Схоже на те, що у 2016 році зірки дійсно готують для Кабміну оновлення, принаймні астрологи наголошують, що Яценюк має дуже поганий гороскоп на наступний рік.

Астролог Наталія Нестеренко:

- Серйозні передумови для зміни статусу Арсенія Яценюка, обмежень і змін його повноважень виникнуть вже в січні-лютому. У березні та квітні загострилися конфлікти, протиріччя і боротьба необоротно змінять як його відносини з політичними партнерами, так і відносини в коаліції.

Напружений період балансування на межі боротьби, суперечностей, інтриг і закулісних угод у своїй особливо гострій стадії припадає на період березень-травень 2016 року. Не можу точно сказати, в який час з цього проміжку буде прийнято рішення про відставку, про вихід з коаліції однієї з фракцій і про парламентські вибори, але, ймовірно, що всі ці події відбудуться в першій половині року.

Тут можливі різні варіанти. Згідно з одним з них, прем'єр йде у відставку в січні-лютому, коаліція розпадається, а нові парламентські вибори призначаються на травень-липень. Тоді до вересня-жовтня, як мінімум, розтягуються процеси формування нової коаліції та призначення нового прем'єра.

Відповідно до іншого варіанту, проблеми в коаліції, протиріччя між різними гілками влади та політичними гравцями досягають свого максимуму протягом зими-весни 2016, але робляться спроби зберегти коаліцію і існуючий стан речей. Тоді, швидше за все, до кінця весни-початку літа ці спроби терплять остаточну невдачу (швидше за все, травень), прем'єр йде у відставку, а нові вибори призначаються на кінець літа-осінь.

Фото: ТСН.ua
Астролог Людимла Халанська:

- У принципі немає показників, які говорили б про зміну влади або дострокові парламентські вибори.

Хоча якщо говорити конкретно про особистість прем'єра, то гороскоп Арсенія Яценюка не дуже позитивний. Весь позитив у нього закінчився в 2014 році. Тоді у нього було дуже багато аспектів, які могли привести до набагато кращих результатів, ніж у підсумку вийшло.

Зараз тієї аспектарної довіри, яку зірки йому надавали в 2014 році, більше не буде. 2016-2017 роки для нього будуть найнегативнішим періодом.

Фото: УНІАН
Астролог Влад Росс:

- Максимальна межа політичної кар'єри Арсенія Яценюка - це 42 роки. Саме стільки становить цикл Урана, який знаходиться у нього в зеніті в Будинку влади. У наступному році йому якраз виповнюється 42 (22 травня), після чого він піде з політики взагалі. Він навіть може виїхати за кордон, стане просто бізнесменом.

Ситуація в останній рік при владі для Яценюка складеться дуже бурхлива, особливо важко буде в лютому - на початку березня. Буде сонячне затемнення, і в Будинок влади України увійде кровожерний Марс, планета суперництва і лайки. Фактично утримати коаліцію буде неможливо, і в цей час Яценюк остаточно розсвариться з іншими політиками.

Михайло Саакашвілі буде робити все для того, щоб розвалити коаліцію, щоб в кінцевому підсумку очистити собі прем'єрське крісло. У нього, до речі, хороші шанси. Швидше за все, тимчасово працюватиме технократичний Кабмін. І восени дуже ймовірні дострокові парламентські вибори. Принаймні, штормити буде дуже серйозним чином в лютому-березні.

Раніше астрологи розповіли ТСН.ua, що Порошенко у 2016 році може втратити владу і навіть життя.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація