ЗМІ повідомили про ультиматум Порошенка: новий уряд у середу чи перевибори

ЗМІ повідомили про ультиматум Порошенка: новий уряд у середу чи перевибори

Фото: Reuters

Нардепам дали добу на затвердження складу КМУ. 

Президент України Петро Порошенко поставив нардепам від фракції БПП дедлайн щодо затвердження нового уряду. Про це повідомляє видання "Українські новини" із посиланням на листування представників пропрезидентської фракції у Viber.

На скріншоті переписки видно, що лідер БПП у Раді Юрій Луценко повідомив іншим нардепам про те, що вони мають провести рішення щодо нового складу Кабміну чи готуватися до перевиборів.

Фото: Українські новини

Про дедлайн від Порошенка  повідомляв і активіст "Свободи" Олександр Аронець. За його словами, кінцевий час голосування за уряд – 18.00 13 квітня. 

 

Санта-барбара продовжується.Порошенко встановив дедлайн для формування уряду - завтра до 18.00, інакше перевибори.Як повідомляють джерела, розглядається варіант проведення виборів - 31 липня. Так, так))

Опубликовано Олександром Аронецем 12 апреля 2016 г.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 12 квітня, нардепи мали розглянути відставку прем'єр-міністра Арсена Яценюка та оголосити про створення коаліції. У БПП заявили, що переговори щодо нового Кабміну, який має очолити спікер Володимир Гройсман, зайшли в глухий кут.



Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація