Потенція „forever”

Секрет хорошого сексу полягає в гострих ковбасках і пахучому сирі, а не в устрицях і шампанському, вважають в Італії.

Четверта частина італійок заявили, що салямі - їх найулюбленіший афродизіак, а 21% вибрали сир. До інших кулінарних вишукувань, що розпалюють лібідо жителів країни, відносяться: різотто а-ля міланезе, приправлене шафраном, і приготовані на пару овочі, за вживання яких перед сексом висловилися 12% респондентів.

Італійську кухню часто хвалять за її властивість примусити серце прискорено битися. Директор Центру допомоги відтворенню Алессандро ді Грегоріо вважає: "Переваги середземноморської дієти для лібідо очевидні". Він зв'язує вживання украй гострої калабрійської салямі Ндуйі із зростанням кров'яного тиску. "Чилі сприяє виділенню пептидів в кишечнику, діючих як природна віагра", - пояснив він.

Доктор Бруно Джаммуссо, що спеціалізується на чоловічій імпотенції, відзначив, що фірмові блюда італійської кухні "безперечно, можуть справити сприятливе враження".

"Їжа і секс - це магічне алхімічне змішення елементів, - вважає італійська сексолог Серенелла Саломоні. - Коли йдеться про їжу, важливо заглушити всю решту відчуттів". Вона радить жінкам зосереджуватися на тому, як вони підносять їжу до рота і "акуратно" пережовують, що допомагає створити інтимну обстановку.

Не дивлячись на сміливі твердження італійських учених, з погляду медицини, афродизіаки (названі так на честь Афродити, грецької богині любові), стимулюючі статевий потяг, не мають великої цінності для організму.

Залиште свій коментар

Аватар
Залиште свій коментар

Коментарі до посту

Останні Перші Популярні Разом коментарів: