Адвокат Савченко обіцяє Путіну сюрприз перед його прес-конференцією

Адвокат Савченко обіцяє Путіну сюрприз перед його прес-конференцією

Фейгін закликав журналістів поставити Путіну запитання про обмін Савченко. / Фото: ТСН.ua

Російський президент дасть прес-конференцію у Москві.

Один з адвокатів народного депутата України Надії Савченко Марк Фейгін анонсував сюрприз президенту Росії Володимиру Путіну. Про це Фейгін повідомив у себе в Twitter.

"Завтра о 12.00 перед самою прес-конференцією Путіна на ньбого чекає сюрприз від нас. Дочекаємося завтрашнього дня!", - написав адвокат.

Також Марк Фейгін закликав журналістів, які акредитувалися на прес-конференцію Путіна, задати йому питання про обмін Надії Савченко на російських військових.

Адвокати Савченко не оскаржуватимуть рішення російського суду, яким би воно не було

Адвокати Савченко не оскаржуватимуть рішення російського суду, яким би воно не було

Нагадаємо, у російських прокурорів розвалюється справа українки Надії Савченко. Більшість свідків під час допитів обмовляються, що жодного коректування вогню в день, коли загинули російські журналісти, не було. 

Українська льотчиця Надія Савченко, яка добровольцем поїхала боротися з терористами у зону АТО, в середині червня 2014 року потрапила у полон до бойовиків у Луганській області. 8 липня стало відомо, що її утримують у воронезькому СІЗО в Росії.

У РФ її звинуватили у причетності до загибелі під Луганськом російських журналістів, які нелегально прибули на територію України, щоб у складі групи бойовиків висвітлювали їхні напади на українських військових. Крім того, льотчицю звинуватили у незаконному перетині кордону.

За даними захисту, Савченко не могла бути причетною до загибелі журналістів, оскільки потрапила у полон ще до їхньої загибелі. Згодом адвокати Савченко заявили, що не оскаржуватимуть її вирок

Повʼязані теми:

Наступна публікація