Американці грають у лотереї, щоб витрачати виграш на благочинність

Американці грають у лотереї, щоб витрачати виграш на благочинність

У США зірвано рекордний джекпот

Переважна більшість опитаних мешканців США дбатиме не лише про себе в разі раптової перемоги.

У США троє людей поділять рекордний джекпот у $ 1,5 млрд від лотереї Powerball. Кожен із переможців отримає $ 529 млн виграшу за щасливий квиток вартістю в $ 2, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Наразі імена щасливців не розголошуються. Натомість відомо, що належну винагороду отримає власник франшизи популярної мережі 7/11, де було придбано квиток, що став переможним. Ця крамниця тепер стане туристичною принадою для шукачів успіху.

У суспільстві одна з головних тем для розмов – як витратять такі величезні гроші іхні нові власники. Більшість американців діляться власними мріями на випадок перемоги. Серед основних – придбання нової машини, житла, допомога членам родини і доброчинність. Дехто хоче засновувати спеціальну фундацію, котра б опікувалася найнагальнішими для світу питаннями.

Загалом американці люди прагматичні, але навчені дбати про людей навколо. Можливо, коріння йде з релігійності нації, закладену ще першими переселенцями з Європи. Але приємно, що більшість людей і справді поділилися б виграшем.

Раніше ТСН.ua зібрав рейтинг найбільших виграшів в історії світових лотерей. Останній виграш став абсолютним світовим рекордом за весь час розіграшів.

Найяскравіші історії переможців лотерей показують, як змінюється життя після зірваного джекпота. Далеко не завжди перемога приносить людям безтурботне, забезпечене та щасливе життя.

Кореспондент ТСН Наталка Пісня

Сліпа удача завалила грошвою кількох американців

Сліпа удача завалила грошвою кількох американців

Повʼязані теми:

Наступна публікація