Американський фотограф роздягнув моделей і поставив їх на голову у знак протесту проти Трампа

Таким чином Спенсер Тунік протестує проти антиімігрантської риторики кандидата у президенти.

Американський фотограф Спенсер Тунік знову роздяг своїх моделей. Цього разу - на знак протесту проти передвиборчої риторики Дональда Трампа, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Тунік зібрав два десятки добровольців, попросив їх зняти одяг та стати на голову. Тож цього разу, аби стати моделлю знаменитого художника, треба було не лише відкинути комплекси, але й мати належну фізичну форму.

Дональд Трамп під час своєї кампанії виступав, серед іншого, і проти мігрантів - зокрема і з Мексики. Тунік пояснив, що, поставивши моделей на голову, він хотів показати бажання очиститися від такої агресивної риторики. Чи просто як страус сховати голову і дочекатися, поки вибори не скінчаться.

Нагадаємо, що раніше скандальна панк-група Pussy Riot випустила англомовний відеокліп із критикою кандидата в президенти США Дональда Трампа.

Пісня називається "Make Great America Again" ("Зробимо Америку знову великою") – це одне з передвиборних гасел Трампа. У кліпі вмонтовані виступи кандидата, де він закликає побудувати стіну на кордоні з Мексикою, не впускати в країну мігрантів і мусульман.

Відомий фотограф Спенсер Тунік створив новий проект, протестуючи проти промови Трампа

Відомий фотограф Спенсер Тунік створив новий проект, протестуючи проти промови Трампа

Повʼязані теми:

Наступна публікація