Австралієць "осідлав" агресивну акулу задля фотосесії

Австралієць "осідлав" агресивну акулу задля фотосесії

Чоловік "покатався" на акулі, після чого відпустив її назад у річку / Фото: https://www.facebook.com/stephen.pateman

Йому вдалося це зробити лише після двох годин боротьби з твариною.

В Мережі з'явилися неймовірні фотографії Стефана Пейтмена з акулою, яку він спіймав у річковій системі Кларенс в Австралії.

Річка, яка охоплює 245 метрів - популярне місце для плавання та катання на водних лижах.

Стефан сказав, що боровся з акулою протягом двох годин перш ніж її приборкати й, після імпровізованої фотосесії, відпустив тварину назад до річки.

Жителі узбережжя, які побачили ці фото в інтернеті, занепокоєні тим, що Стефан випустив акулу - вони бояться, що тварина може напасти на відпочивальників та моряків.

Керівництво організації з захисту прав тварин РЕТА закликало австралійську владу розслідувати інцидент.

Мімі Бехечі, керівник організації, заявив Daily Star Online: "Ця людина показала повну зневагу до страждань живої істоти, катаючись на ній та тягнучи на здоровенному гачку. Те, що акули не кричать від болю, як це роблять інші живі істоти, ще не означає, що вони його не відчувають. Катувати тварин - розвага розбещених людей і ми закликаємо владу Австралії вжити серйозних заходів стосовно вчинку цього чоловіка".

Бичачі акули відомі своєю агресивною поведінкою і часто зустрічаються в річках та лиманах, оскільки полюбляють тепле мілководдя. Їхній розмір зазвичай не перевищує восьми футів.

Нагадаємо, що раніше біля берегів Іспанії гігантська акула пошматувала підлітка на очах у шокованих відпочивальників.

Повʼязані теми:

Наступна публікація