Австралійська газета "затролила" Путіна "боєм" між ведмедем та кенгуру і вимагає, щоб він вибачився

Австралійська газета "затролила" Путіна "боєм" між ведмедем та кенгуру і вимагає, щоб він вибачився

Перша шпальта австралійської газети / Фото: couriermail.com.au

15 і 16 листопада в Австралії відбувається саміт "Великої двадцятки".

У день початку саміту "Великої двадцятки" в австралійському місті Брісбен місцева газета The Courier Mail вирішила "затролити" президента Росії Володимира Путіна через катастрофу малайзійського літака Boeing 777 у небі над Донбасом 17 липня цього року, коли загинули 298 людей, серед яких були і австралійці.

На першій шпальті газети розміщений ведмідь у шапці-вушанці та з радянською медаллю-зіркою на грудях. Його "боксує" кенгуру. У підвалі сторінки - фото самого Путіна.

А ось усередині газети заклику до президента Росії відвели цілу сторінку. Крупними літерами англійською мовою там написано: "Дорогий містер Путін, ми вдячні вам за те, що приїхали на G20 (саміт "Великої двадцятки") в Брісбен. Але до того часу, коли саміт закінчиться, є лише одне слово, яке громадяни Австралії хочуть почути від вас: "Sorry!". А нижче ця ж фраза російською: "Простите меня!".

Газета вимагає від Путіна вибачитись перед усією Австралією / Фото: facebook.com/pavel.sheremet.9

Нагадаємо, Путін прибув до Брісбейну з запізненням, а з собою привіз найбільший штат супровідників та охорони. Тим часом українці влаштували йому "теплий" прийом і вимагали забиратися геть з Австралії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація