Барак Обама "знайшов роботу" в Uber

Барак Обама "знайшов роботу" в Uber

Барак Обама / Фото: Reuters

У властивій йому жартівливій формі він розповів, чим займатиметься після президентства.

У недавньому інтерв'ю з актрисою Джиною Родрігес для латиноамериканської медіакампанії, президент США Барак Обама заявив, що збирається стати водієм служби таксі Uber.

Таким чином він пожартував, відповівши на запитання зірки, що збирається робити для розширення свого резюме після того, як полишить Білий дім.

Зрештою згодом Обама відповів більш серйозно.

"Ви знаєте, я буду спати протягом двох тижнів, - сказав він і додав, - Ми будемо продовжувати роботу із надання більше можливостей для вразливих груп молоді. Ми будемо продовжувати працювати над тим, щоб дівчатка отримували таку саму освіту, що й хлопчики. Таким чином, все те, що ми робимо, ми будемо продовжувати це робити", - запевнив президент.

Також Обама пожартував і щодо різниці між його життям на посаді глави держави і майбутнім поза овальним кабінетом.

"У нас не буде Air Force One (позивний будь-якого літака ВПС США, на борту якого перебуває президент, - ред.), це все", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Обама зустрівся з новообраним президентом Дональдом Трампом. Під час бесіди вони обговорили чимало питань, включаючи низку проблемних. Обама оцінив зустріч як "чудову". Трамп пообіцяв радитися з 44-м президентом країни Бараком Обамою під час свого правління.

Повʼязані теми:

Наступна публікація