Батько і дід-путініст загиблого блогера Колеснікова заперечують його самогубство

Батько і дід-путініст загиблого блогера Колеснікова заперечують його самогубство

Рідні Влада Колеснікова вважають, що його смерть - нещасний випадок. / Фото: Facebook/ Влад Колесников

Влада Колеснікова поховали.

Батько загиблого 18-річного проукраїнського блогера з Росії Влада Колеснікова не вірить у версію самогубства свого сина.

Про це він розповів в інтерв'ю Комсомольській правді.

"Я вважаю – це нещасний випадок. Ви коли-небудь бачили, щоб людина, у якої з обличчя не сходить посмішка, хотіла покінчити з собою? Я таких не зустрічав. Мій син був життєрадісною людиною. Я відчував, в якому він стані, про що він думає. Можу заприсягтися: ніяких думок про суїцид у нього не було. Не було навіть натяку на психічні відхилення", - сказав Павло Колесніков.

За словами батька блогера, він кожен день вчив англійську мову по півтори-дві години, робив вранці зарядку й обливався холодною водою.

Дідусь Влада Колеснікова, колишній співробітник КДБ і затятий прихильник Путіна, який фактично вигнав хлопця з дому і відправив до батька в Жигульовськ, також не вірить у його самогубство. Крім того, він запевняє, що відносно його онука не було ніякого цькування.

"Не було ніякого цькування. Влад жив в тепличних умовах в котеджі з батьком, який його возив щоранку на заняття, все було добре", - сказав Станіслав Жемповський.

В неділю, 27 грудня, Влада Колеснікова поховали. Відзначається, що його відспівував священик - як відомо, православна церква не відспівує самогубців.

За версією Слідчого комітету РФ, Колесніков разом з другом розпивали спиртні напої. Крім того, Влад вжив ще психотропні засоби та енергетичні напої. Через кілька годин йому стало погано. Повернувшись додому, батько викликав швидку, але врятувати хлопця не вдалося.

У Росії скоїв самогубство хлопець, який підтримував Україну

У Росії скоїв самогубство хлопець, який підтримував Україну

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація