Бельгійські ЗМІ оприлюднили інформацію про оргію силовиків під час антитерористичної операції

Бельгійські ЗМІ оприлюднили інформацію про оргію силовиків під час антитерористичної операції

Фото: Reuters

У оргії брали участь вісім солдатів і дві співробітниці поліції

Ряд іменитих бельгійських ЗМІ повідомив про випадок оргії під час проведення антитерористичної операції в Брюсселі.

У оргії брали участь вісім солдатів і дві співробітниці поліції. Інцидент стався в поліцейському відділку комуни Гансгорен, яка перебуває неподалік від району Моленбек, де відбувалися основні розшукові заходи.

Як з'ясували журналісти, на два тижні, поки тривала спецоперація, поліцейська дільниця Гансгорен була перетворена на імпровізовану казарму, де розмістилися перекинуті до столиці армійські підрозділи. Загалом у приміщеннях дільниці квартирували до 20 солдатів. Розпочато внутрішнє розслідування.

Нагадаємо, що спецоперація у Бельгії була проведена після терактів у Парижі та його передмістях, скоєних 13 листопада. Тоді три бойовики підірвали себе поруч зі стадіоном "Стад де Франс" у Сен-Дені, ще один - на бульварі Вольтер. Крім того, екстремісти влаштували стрілянину в декількох кафе і ресторанах, терористи також захопили заручників у концертному залі "Батаклан", причому двоє з них привели в дію пояси смертника, одного ліквідувала поліція під час штурму. Загинули 130 осіб.

Після терактів у французькій столиці в Бельгії підвищили рівень терористичної загрози, в Брюсселі протягом тижня зберігався найвищий. У місті проводилися рейди, спрямовані на впіймання причетних до організації атак в Парижі, відповідальність за які взяло на себе угруповання "Ісламська держава".

Повʼязані теми:

Наступна публікація