Березневий сніг. Як Британія потерпає від примхливої погоди

У деяких регіонах країни закрили аеропорти, перекрили школи та дороги.

У п'ятницю, 4 березня, Великобританію завалило снігом. У деяких регіонах країни закрили аеропорти, перекрили школи та дороги. За добу випало 10 сантиметрів снігу за температури повітря +4 градуси.

Як повідомляє Daily Mail, через 10 сантиметрів снігу у північній частині країни дорожні умови стали небезпечними. Найбільше від непередбачуваної погоди постраждали графства Йоркшир, Стаффордшир і Камбрія.

Снігопад створив хаос на дорогах. Аеропорт міста Лідс закрили до 9 ранку, оскільки працівники очищували злітно-посадкові смуги від снігу. Крім того, у північній частині Великобританії закрили понад сто шкіл.

Водночас південно-східна частина країни уникла снігопадів. У Лондоні температура повітря становить 10 градусів тепла.

Нагадаємо, синоптики розповіли, якою буде погода 8 Березня. За прогнозом, сьомого та восьмого березня на всій території України яскраво світитиме сонце, а стовпчики термометрів підскочать аж до сімнадцяти градусів.

Крім того, У четвер, 3 березня, Центральна геофізична обсерваторія підбила рекорди зими у Києві. Так, за даними спостережень, за минулу зиму в Києві був встановлений 31 температурний рекорд.

zima

Повʼязані теми:

Наступна публікація