Безперервні зливи, шквальний вітер та метрові хвилі. В Австралії вирує потужний шторм

Щонайменше троє осіб загинули.

На східне узбережжя Австралії обрушився потужний шторм, який забрав життя щонайменше трьох осіб. Про це повідомляє УНІАН.

У понеділок вранці, 6 червня, у річці Коттер, неподалік від Канберри, знайшли тіло 37-річного чоловіка, який, імовірно, не зміг впоратися з потоком води при переправі через річку.

Також загинуло ще два водії. 65-річного чоловіка потік води наздогнав його у машині у курортному місті Боурал. У Сіднеї авто іншого водія потоком води знесло з дороги.

Зазначимо, через шторм близько 86 тисяч будинків у штаті Новий Південний Уельс залишилося без електроенергії. Мешканців будинків біля сіднейського пляжу Колларой евакуювали.

Нагадаємо, у суботу шторм обрушився на штат Квінсленд. Стихія почала зміщуватися на південь до Сіднею. За даними синоптиків, у Сіднеї за минулу добу випало більше 200 мм опадів.

У штатах Новий Південний Уельс, Вікторія і Тасманія продовжує спостерігаються зливи та шквальний вітер.

В інтерактивній мапі ТСН.ua зібрав найважливішу інформацію про усі масштабні повені, що сталися в світі останнім часом. Мапу можна розгорнути на весь екран. Для цього скористайтеся спеціальною кнопкою у верхньому лівому куті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація