Борода до колін і весь підвал у фекаліях: батьки 20 років тримали сина в "карцері" свого будинку

Борода до колін і весь підвал у фекаліях: батьки 20 років тримали сина в "карцері" свого будинку

Борода до колін і весь підвал у фекаліях: батьки 20 років тримали сина в "карцері" свого будинку

Фото: Скріншот

У кімнаті, де він перебував, не було ні вікон, ні штучного освітлення.

У Бразилії поліцейські під час рейду в Сан-Пауло виявили в підвалі житлового будинку чоловіка, прив'язаного до ліжка.

Про це сьогодні, 25 жовтня, повідомило Mirror.co.uk.

В правоохоронних органах розповіли, що 36-річний Армандо ді Андраде провів у полоні у батька і мачухи 20 років. Коли поліцейські знайшли бразильця, у нього були сильно відрослі нігті на руках і ногах і борода до колін. Він був дуже виснажений. У кімнаті, де він перебував, не було ні вікон, ні штучного освітлення, а вся підлога була вкрита фекаліями.

Шеф поліції Селсо Маркіорі розповів, що, коли Андраде знайшли, він не сказав ні слова, він навіть не зміг одразу зрозуміти, що це були співробітники правоохоронних органів.

"Ми не знаємо, чи був він переляканий або перебував під дією наркотиків. Ми викликали допомогу, і його відразу ж госпіталізували. Важко повірити, що він провів там 20 років. Це вкрай антисанітарне приміщення, він би не вижив. Там взагалі немає світла", - зазначив Маркіорі.

Наголошується, що Андраде зник, коли йому було ще 16 років. Він ріс звичайним хлопцем, захоплювався скейтбордом і грав на гітарі.

Після його раптового зникнення батько і мачуха на всі розпитування відповідали, що хлопець переїхав в іншу частину Бразилії і з ним все гаразд. Тоді, один із сусідів припустив, що батьки замкнули його в підвалі через те, що підліток почав "експериментувати з алкоголем".

Батько Армандо - Амансіо ді Андраде - стверджує, що його син залишив сім'ю у 18-річному віці, а повернувся лише минулого тижня. Тоді ж він нібито попросив замкнути його в підвалі, щоб позбутися від наркотичної залежності.

Поліцейські почали розслідування. Батько і мачуха чоловіка поки не арештовані, проте вони були змушені залишити свій будинок через агресію з боку розлючених сусідів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація