Це була хлоп'яча розмова. Мелані Трамп виступила на захист чоловіка

Це була хлоп'яча розмова. Мелані Трамп виступила на захист чоловіка

Фото: Reuters

Вона підкреслила, що таких слів від чоловіка раніше ніколи не чула.

Дружина кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Мелані виступила на захист свого чоловіка на тлі скандалу з його образливими висловами на адресу жінок.

Про це пише ВВС.Russian.

"Я сказала чоловікові, що такі висловлювання неприйнятні. І я була здивована, оскільки це не той чоловік, якого я знаю", - заявила Мелані Трамп.

Мелані Трамп вказала, що під час бесіди Трампа і шоумена Біллі Буша камери не були включені і працював тільки мікрофон.

"І мені цікаво, чи знали вони, що мікрофон був включений. Це буа хлоп'яча розмова і ведучий підбивав його говорити брудні і нехороші речі", - переконана вона. На уточнююче запитання ведучого, чи вважає вона, що на вульгарні висловлювання Дональда Трампа спровокував ведучий, Мелані Трамп коротко відповіла: "Так".

Вона підкреслила, що таких слів від чоловіка раніше ніколи не чула. "Тому я і була здивована", - пояснила вона.

За словами Мелані Трамп, "так кажуть хлопці, коли вони дорослішають і намагаються хизуватися один перед одним, розповідають про дівчаток".

Нагадаємо, що раніше напередодні одна з жінок розповіла, що понад 30 років тому Трамп торкався її грудей і навіть намагався залізти їй під спідницю. А за свідченнями іншої жінки, нинішній кандидат-республіканець в ліфті вежі "Трамп Тауер" в Нью-Йорку поцілував її в губи, хоча жінка була проти.

Крім того, раніше газета The Washington Post опублікувала відеозапис вульгарної бесіди Трампа з шоуменом Біллі Бушем. Під час неї, зокрема, телеведучий Біллі Буш сміється з розповідей Трампа про його намагання переспати з телеведучою NBC.

Еротична фотосесія дружини Дональда Трампа сколихнула американські ЗМІ

Еротична фотосесія дружини Дональда Трампа сколихнула американські ЗМІ

Повʼязані теми:

Наступна публікація