Чарівна донька Кемерона зворушила журналістів під час прощальної промови батька на Даунінг-стріт

Сім'я попрощалася із найвідомішим будинком Британії, який став домом для неї на 6 років.

Учора, 13 липня, Девід Кемерон виголосив прощальну промову перед резиденцією на Даунінг-стріт перед тим, як до будинку в'їхала новий прем'єр Великої Британії Тереза Мей. Його супроводжувала родина, і особливу увагу фотографів та журналістів з-поміж усіх прикувала молодша донька Кемерона. Як зазначають британські ЗМІ, цього вечора Кемерон та його дружина Саманта представили своїх дітей перед камерами країни вперше.

Колишній очільник британського уряду пригадав, як п'ятирічна Флоренс одного разу залізла в червону міністерську валізку безпосередньо перед зарубіжним відрядженням батька і благала взяти її з собою.

Вона провела все своє життя на Даунінг-стріт, однак швидкі зміни в політичному житті країни змусили її родину завчасно покинути урядовий будинок.

Флоренс під час промови Кемерона то посміхалася камерам, то сором'язливо чіплялася до одягу матері і боязко поглядала на інших членів родини.

Саманта Кемерон, яка сама є модельєркою, одягла своїх доньок в чарівні квітчасті сукні, куплені в інтернет-магазині: одяг 12-річної Ненсі коштував родині £ 48,30, а Флоренс - £ 32,50.

Тим часом їхній дев'ятирічний брат Елвін слухав історичну промову батька в білій сорочці, чорних штанях та модних високих кросівках.

Кемерон подякував своїм дітям, "для яких будинок на Даунінг-стріт був прекрасним домом останні шість років".

Потім сім'я сіла до двох машин і залишила найвідомішу адресу Британії. Саманта Кемерон зізналася, що "в жаху" від переїзду.

Нагадаємо, 23 червня у Великобританії провели референдум щодо членства в ЄС. За вихід держави проголосували 51,9% виборців, тоді як за те, щоб залишитися у складі ЄС проголосували 48,1%. Наступного дня Камерон заявив, що йде у відставку. Він пояснив, що підтримував пропозицію залишитися у складі Європейського союзу.

13 липня британський уряд очолила Тереза Мей, яка стала другою жінкою після Маргарет Тетчер, яка була призначена прем'єр-міністром. Під час своєї першої розмови з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом вона заявила, що не збирається переглядати результати референдуму щодо Brexit, проте її уряду знадобиться додатковий час, перш ніж він буде готовий розпочати переговори про вихід країни з Євросоюзу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація