"Чорний список": США ввели санкції проти банкірів РФ через війну в Сирії

"Чорний список": США ввели санкції проти банкірів РФ через війну в Сирії

Фото: Reuters

У перелік потрапили і шість сирійських міністрів.

США ввели санкції проти керівництва Темпбанке, яке базується в Москві, через війну в Сирії.

Про це повідомляється на сайті американського міністерства фінансів.

В "чорний список" увійшли: заступники голови правління Микола Ахломов, Апанасенко Олена та Ірина Коженкова, голова Наглядової ради Андрій Дубиняк, а також члени Спостережної ради Дмитро Мітяєв, Леонід Решетніков, Аркадій Вайнштейн, Володимир Гаглоєв і Олена Жирова.

У цьому ж переліку значаться шестеро сирійських міністрів: промисловості Ахмад аль-Хамо; комунікацій і технологій Алі аль-Зафир; нафти і мінеральних ресурсів Алі Ганем; фінансів Мамун Хамдан; транспорту Алі Хаммуд; інформації Мухаммад Раміз Турджуман. До списку увійшов і глава ЦБ Сирії Дурейд Дургам.

Нагадаємо, 20 грудня США розширили санкції проти Росії через ситуацію в Україні. У "чорний список" увійшли ще сім фізичних осіб: Михайло Дідів, Михайло Клішин, Кирило Ковальчук, Дмитро Лебедєв, Дмитро Мансуров, Олег Мінаєв та Євген Пригожин. Останній відомий як "кухар" Путіна.

У понеділок, 19 грудня, санкції проти Росії продовжив Євросоюз. Так, Європейська рада офіційно продовжив секторальні санкції проти Росії до 31 липня 2017 року. Рішення про це минулого тижня одноголосно прийняли глави держав і урядів країн ЄС.

Влада Сирії заявила, про відновлення контролю над Алеппо

Влада Сирії заявила, про відновлення контролю над Алеппо

Повʼязані теми:

Наступна публікація