ФБР розпочало рослідування DdoS-атак на американського провайдера

ФБР розпочало рослідування DdoS-атак на американського провайдера

Фото: Reuters

У Білому домі досі не знають, хто стоїть за цими кібернападами.

Фото: Reuters
DdoS-атаки на американського інтернет-провайдера Dyn призвели до збоїв у роботі великих мережевих ресурсів, у тому числі Twitter.

За даними порталу Techcrunch.com, всього було чотири хвилі DdoS-атак.

Федеральне бюро розслідувань США розпочало розслідування справи про кібератаки на популярні ресурси в США 21 жовтня.

Про це повідомив Reuters.

Згідно повідомлення, Міністерство внутрішньої безпеки США також розглядає "всі можливі причини" DDoS-атаки на інтернет-провайдера Dyn.

Нагадаємо, користувачі повідомляли про перебої з доступом до ряду великих сайтів, крім Twitter, до сервісу потокового відтворення музики Spotify, платіжної системи PayPal, сторінок HBO, CNN, Starbucks, Boston Globe, New York Times, Airbnb і іншим. Скарги надходили і від користувачів в Україні.

Прес-секретар Білого дому Джош Ернест заявив, що у Білому домі не знають, хто стоїть за цими кібернападами. "Поки у нас немає ніякої інформації про те, хто може бути відповідальним за ці зловмисні дії", — цитує його РИА Новости.

Ернест додав, що з'ясуванням обставин інциденту зайняті фахівці міністерства внутрішньої безпеки.

Нагадаємо, на початку вересня під час інтерв'ю Bloomberg президент РФ Володимир Путін "відхрестився" від здійснення хакерських нападів на бази даних Демократичної партії США, мовляв, йому нічого про це не відомо. І між іншим, заявив, що людей повинен цікавити не сам факт злому, а зміст інформації розсекречених баз.

У Чехії затримали російського хакера, якого розшукують у США

У Чехії затримали російського хакера, якого розшукують у США

Повʼязані теми:

Наступна публікація