Двоє смертників в аеропорту Стамбула були росіянами

Двоє смертників в аеропорту Стамбула були росіянами

Російські паспорти належали особам на ім'я Ракім Булгар і Вадим Османов.

Серед осіб, які вчинили теракт в стамбульському аеропорту Ататюрк, було двоє громадян Росії, а не один, як повідомлялося раніше.

Як повідомили агентству Reuters у міністерстві закордонних справ Киргизії, російські паспорти були виявлені на тілах двох учасників нападу на стамбульський аеропорт.

Російські паспорти належали особам на ім'я Ракім Булгар і Вадим Османов, заявили в МЗС з посиланням на консульство країни в Стамбулі.

Нагадаємо, що троє терористів смертників, які вчинили напад на аеропорт Стамбула "Ататюрк" - уродженці РФ, Узбекистану і Киргизії.

Увечері 28 червня в Міжнародному аеропорту Стамбула "Ататюрк" пролунали вибухи і почалася стрілянина. В результаті теракту загинули 42 людини, 239 отримали поранення. Більшість загиблих – громадяни Туреччини, але серед них є іноземці.

Одна українка загинула в госпіталі від отриманих поранень, троє українців (одна жінка і двоє чоловіків) перебувають у лікарнях Стамбула з пораненнями різного ступеня тяжкості. Їх життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Серед підозрюваних у причетності до терактів у Стамбулі є вихідці з Росії

Серед підозрюваних у причетності до терактів у Стамбулі є вихідці з Росії

Повʼязані теми:

Наступна публікація