Екс-дружина викрадача EgyptAir розповіла правду про пекельне подружнє життя із колишнім

Екс-дружина викрадача EgyptAir розповіла правду про пекельне подружнє життя із колишнім

Фото: Reuters

Вона та діти постійно страждали від домашнього насильства.

Колишня дружина викрадача літака EgyptAir Маріна Парашу (Marina Paraschou) розповіла британському виданню Daily Mail, яким насправді було подружнє життя з Сейфом ель-Діном Мустафою. Вона вважає, що медіа висвітлює вчинок її колишнього чоловіка, як романтичний, хоча це не так.

За словами 51-річної жінки, з Сейфом Мустафою вони познайомилися, коли їй було 18 років. Через два роки вони одружилися та 5 років прожили у шлюбі. У них народилося три доньки та син. Однак Маріна називає колишнього чоловіка безробітнім наркоманом, а п'ять років спільного життя – пеклом.

Маріна Парашу називає Мустафу жорстоким та страшним. Вона та діти постійно страждали від домашнього насильства.

"Це був пекельний шлюб з погрозами, побиттям, тортурами і страхом. Він був людиною, яка знала, як заподіяти страх і створювати страждання навколо нього. Він був неврівноваженою і страшною людиною", - розповіла вона.

Подружжя проживало на Кіпрі. Протягом спільного життя Мустафа жодного дня не працював та не підтримував родину фінансово. У 1990 році вони розлучились, і Мустафа поїхав до Єгипту. Через чотири роки його ув'язнили за підроблення та шахрайство.

Фото: Daily Mail

У 2011 році Мустафа втік з в'язниці під час перевороту проти чинного тоді президента. Через втечу його паспорт внесли до чорного списку, і чоловік не міг поїхати за кордон.

Коли колишня дружина зателефонувала Мустафі повідомити про загибель їхньої доньки, він відповів, що йому байдуже.

"Я запевняю вас, що він ніколи не дбав про мене чи його дітей - ні тоді, коли він був на Кіпрі, ні після того, як поїхав. Єдине, що він дав був біль, нещастя і страх", - сказала Маріна.

Однак, після того, як Мустафа здався поліції, він сказав: "Що я мав робити, коли не бачив свою дружину та дітей 24 роки, а єгипетський уряд не давав дозволу?".

Нагадаємо, літак Airbus-320, який здійснював рейс з Александрії до Каїру, був захоплений о 8:30 за кіпрським часом 29 березня. Чоловік вимагав посадити борт на території Кіпру і Туреччини. У першу чергу єгиптянин звільнив жінок і дітей. Він вимагав від єгипетської влади звільнення з в'язниць країни всіх жінок. Перед тим як ель-Дін Мустафа вирішив здатися правоохоронцям, одному заручнику вдалось через кабіну пілотів втекти.

30 березня Мустафа постав перед судом і заявив, що захопив літак, аби полетіти до дружини, з якою не бачився більше двадцяти років, та дітей, що живуть на Кіпрі.

Крім того, британська преса в шоці від свого співвітчизника, який - опинившись на захопленому літаку, насмілився прийти до кабіни пілотів і попросити викрадача сфотографуватися разом. Після цього 26-річний аудитор Бен Інс надіслав фото приятелям. Його дії представники різних силових структур назвали шаленими: адже - якби пояс смертника був справжнім, будь-що могло cпонукати терориста його підірвати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація